Jul och sånt

Har helt enkelt inte haft tid....  att hålla bloggen uppdaterad. Men ska försöka ändra på det nu!

Vi har haft en lugn och skön höst. Carporten har fått väggar, buskarna ansades, vi har kört ett flertal vändor till tippen med skräp, och sist men inte minst är vardagsrummet klart! Det blir så fint med blombrädor av ek, ny fönsterlistning och ett bibliotek ska det bli där vi hade arbetsrum från början.
Höstvädret har ju varit fantastiskt! Inte så mycket regn eller snö, några dagar snöblask bara. Och bilen står så fint i sitt eget lilla hus. Tycker det är så bra att slippa halka och oframkomliga vägar som det så gärna blir här hos oss.

Julen var också väldigt lugn. Julafton var Jonte och Fröken hos oss, Vi åt julmat och delade julklappar, tittade på Kalle förståss och åt risgrynsgröt innan vi for på julnattsmässa. Mycket trevligt! Juldagen tog vi en långpromenad och sen bara slappade vi resten.
Jag har jobbat i mellandagarna och kommer att jobba nästa vecka också. Det är skönt att komma ikapp lite och samtidigt kunna ge jobbarkompisarna ledigt.

Nyårsafton och ingången på det nya året firades med familjen. Alla barn med respektive anlände och vi började med fika - saffransbröd, judekaka och struvor förståss! Sen åt vi gubbröra på kavring, kalkon med pressad potatis och ärtor (mycket sås ska det vara) och Ris a´la Malta till efterrätt. Allas magar stod i fyra hörn! Julklappsdelning, Sing star, Pictionary och Settlers, godis snacks och choklad avnjöts. Vi bjöds också på tidernas fyrverkeri. Tack Handyman och Ludolf för det!
Ikväll ska vi gå på bio allihop........

RSS 2.0