En underbar semestervecka kvar

Nu har tre härliga, regniga och produktiva veckor gått. Vi har både tagit det lugnt, jobbat och haft gäster.
Lugnet har bestått i sovmornar, långa frukostar (de flesta inomhus pga regnetmen några nere vid Norrstrand), och fridfulla kaffestunder med släktingar.
Jobbet har bestått i att taket nu är klart! Tack älskade Sven för det! Det blir så fint och ser liksom helt ut. Köksluckorna är målade, det återstår två små där även lådorna ska tillverkas. Lite tapetsering och målning så är även väggarna klara.Fönstret på loftet är helt klart, även gardinen är uppsatt.
     
                            
                                                      
Lilla gumman, Handyman, Jonte och lilla Fröken har varit och hälsat på. Det    är så trevligt att se barnen med respektive vara och trivas på ön. Det pratas i Storstugan, är låst på dass när man ska dit, skjuts med luftgevär, pysslas och grejas. Vi har tittat på gamla Grucho Marxs-filmer, spelat spel och umgåtts. Så fantastiskt bra med flera stugor, man behöver inte  springa varandra på tårna hela tiden utan det finns möjlighet att gå undan om man vill. Tre katter har också samsats, det går bra - ingen av dom är stridsvilliga utan våran Kisse visar att det är hon som bestämmer och de andratvå accepterar. Och alltihop har varit så trevligt!
Idag har ungdomarna åkt och vi gamlingar tar igen oss lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0