130-årsfest och födelsedag

Åkte med hela familjen till småländska samhället för att fira bror och svägerskas 65-årsdagar I lördags. De hade bjudit båda sina familjer, syskon och deras familjer och några andra kära släktingar. 
 
Kottarna sov hos oss på natten före, och efter att ha sammanstrålt med resten av familjen for vi iväg.
Nu var det ju så att det var min födelsedag också, och detta passade familjen på att fira på en känd hamburgerrestsurang längs vägen. Sång, hurrarop och presenter! Tack kära ni! Efter en stund kom personalen med en bricka med glass till oss alla, helt otroligt! Inte visste dom att vi hade bråttom eller att hälften av oss inte tål mjölk... Det var ju så gulligt! Sven som är en rådig man föreslog att de skulle bjuda andra gäster i restaurangen och det uppskattades. Tänk er känslan att gå ut från en restaurang och helt okända människor säger grattis och lycka till, till en!
Sen var vi ju sena till Svens bror, där vi skulle byta kläder. Vi hade tänkt oss att göra det i lugn och ro, och de hade tänkt att bjuda på födelsedagstårta. Också så gulligt! Tack för det, även om vi inte hann! Vi rusade in, bytte och rusade ut igen...... Tror vi helt enkelt hade glömt vilken tid det tar att ta sig, bara för att man är många... Förlåt oss för det! Fast det var trevligt att ses!
 
Så for vi till festlokalen och 130-åringarna. nästan alla andra hade kommit så vi var inte sist iaf... God mat och stämning var det, mycket trevligt! 
Hade en tid funderat på en sak, att spexa lite, och det gjorde jag. Dels fick de några hjälpmedel nu när de blivit "så gamla", ni vet broddar, blixtlåsstängare, batteriljus och lite annat av onödiga prylar man kan behöva. Dels kom en Rotger van Kwast på besök, för att överlämna ett beviljat rotavdrag till min bror....    Men den historien kan jag berätta muntligt för den som vill höra...

Kommentarer
Postat av: HemkäraHanna

Det låter som en bra födelsedag! Grattis i efterskott!!!

2013-01-27 @ 19:22:41
URL: http://hemkarahanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0